Om oss

Vi är en certifierad och skicklig elektriker som hjälper dig med alla typer av elinstallationer i
Örebro, Uppsala och närliggande områden.

XELA EL är en regional auktoriserad elektriker som utför säkra elinstallationer till ett bra pris. Elektricitet är livsfarlig om den inte hanteras på rätt sätt. När du anlitar oss garanterar vi att elarbetet utförs på ett säkert sätt.


Vårt verksamhetsområde

XELA EL är en regional elektriker med ett brett verksamhetsområde som sträcker sig från Örebro till Uppsala. Vi utför elarbeten i närliggande områden, exempelvis Arboga, Köping, Västerås och Enköping.

 
Tjänster

Du kan anlita oss för alla typer av elinstallationer. Vi kan även rycka ut och hjälpa dig om ett akut problem uppstår. Våra el tjänster inkluderar bland annat följande:

elektriker - xela el ab

Vi utför både små och stora elarbeten. Kom ihåg att elektricitet är livsfarligt och att du bör vara mycket försiktig med att utföra elarbeten själv. Enligt lag måste du anlita en behörig elektriker för de flesta elinstallationer, exempelvis för elarbeten i våtutrymmen, förändringar i fasta installationer, skarvning av kabel i mark och jorda. Du får du utföra enklare elarbeten själv, exempelvis byta glödlampor, vägguttag och proppsäkringar. Om du är det minsta osäker ska du alltid anlita en auktoriserad elektriker.

Därför ska du anlita oss


Det finns många fördelar med att anlita XELA EL för din elinstallation: